BURDUR / YEŞİLOVA - Yeşilova Anadolu İmam Hatip Lisesi

Haz

İstiklal Marşı'nın Kabulü ilçe programı okulumuz uhdesinde gerçekleştirilmiştir. Tiyatro gösterileri şiir dinletisi ve oratoryo gibi etkinliklerin yer aldığı programımızda Kurtuluş Savaşı ruhunu yeniden hissetik. Allah bu millete bir daha istiklal marşı yazdırmasın.

Haz

Zeka oyunları ve satranç sınıfımı öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır.

Haz

Güvenli internet konusunda emniyet personellerinden yardım alarak seminer düzenledik.

Haz

Öğrencilerimzi sınavlara hazırlamak için düzenli olarak deneme sınavı uyguluyoruz. iddiamız büyük o halde çalışacağız.

Haz

Okulumuz öğrencileri ile cuma namazlarında buluşup müezzinlik konusunda çalışmalarını takip ediyoruz. Çalışmalarımız önce okulda pratik sonrasında camide uygulama şeklinde yürütülmektedir. Çalışmamıza katılan tüm öğrencilerimizin yüreklerine sağlık.

Haz

Ders içi çalışmlarımız duvarlara taştı. Sınıflarda yaptığımız çalışmalarla duvarlarımzıı süsledik.

Haz

İmam Hatipler Haftası dolayısıyla okulumuzda Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Hadis Anabilim Dalı Başkanı Pr. Dr. Veli ATMACA hocamızı konuk ettik. Öğrencilerle buluşan Pr. Dr. Atmaca İmam Hatip kültürü geçmişi ve bugünü hakkında öğrencilerimizle söyleşide bulundu. Hocamız derya deniz bilgilerini bizlere aktardığı için teşekkür ederiz.

Haz

Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz Programa İlçe Müftümüz Sayın Ahmet TEPE katılarak öğrencilerimizle bir araya geldi. Öğrencilerimizin hazırlayıp sunduğu ilahi dinletileri ve oratoryo çalışmaları dinleyenleri mest etti.

Haz

Okulumuzun açtığı yabancı dil kurslarında başarılı olan öğrencilerimizle Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü Koordinesinde yürütülen Erasmus+ Okul Eğitimi projemiz kapsamnda 24-26 Mayıs Tarihleri arasında Polonya'ya eğitime gittik. Hepimiz için yeni bir deneyim olan eğitim maceramızda, farklı kültürleri, yeni insanları, başka okulları tanımak heyecan vericiydi. Eğitimden arda kalan vakitlerimizde Almanya ve Çek Cumhuriyeti'ni de ziyaret ettik.

Ock

Kariyer Günleri Kapsamında Yeşilova İlçe Kaymakamı Sn Erdem YENİSOY' u okulumuza davet ettik. Mülki ve idari amirliği mesleği hakkında tecrübelerini genç dinağlarla paylaşan Sn Erdem YENİSOY' a değerli vakti için teşekkür ederiz.

Kas

Matematik seferberliği etkinlikleri kapsamında okulumuzda SUDOKU turnuvası düzenledik. Matematik öğretmenlerimizin kodineside gerçekleştirdiğimiz turnuvada öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de beyin antremanı yaptılar.

4006 TÜBİTAK BİLİM ŞENLİĞİ

Haz

Çanakkale Şehitlerimizi Saygı ve Minnetle Andık.

Nis

Okulumuz öğrencileri e-Twinning platformunu kullaranarak Romanya'daki yaşıt ortakları ile enerji verimliliği üzerine çalışma yürütecekler. Ufuklarını açacakları bu çalışmada Web 2.0 araçları kullanımı ve yabancı di becerilerini geliştirme fırsatını yakalayacaklar.